Jak jsem uklízela...

Konečně sem se dala do úklidu. Posledních pár měsíců jsem jej hodně zanedbávala. Ale nejde o úklid domácnosti. Tam je to OK. Jde o úklid v mých věcech na scrap. Nějak se mi to poslední dobu nakupilo a mám pocit, že jen hromadím a syslím na hromadu. Na tvoření nebyl vůbec čas. Až nyní jsem potřebovala udělat pár přáníček. Na ně jsem chtěla použít mé nové výseky. A o výseky, tedy spíš šablony na ně, tu vlastně jde. Donedávna jsem ty drobnější uchovávala v krabičce od bonbónů Ferrero, větší, rámečkové, se spokojily s obalem na CD. Jenže má sbírka se pomalu rozrůstá, a já zjistila, že je nemám kam dát a taky mě už unavovalo to neustálé přehrabování, hledání...

Před časem přišla Lea s úžasným nápadem a návodem na zhotovení  šanonu na šablonky.
A tak sem se prostě rozhodla, že jednou pro vždy vyřeším problém s uložením těch mých.

Napřed sem se musela rozhodnout, jakou zvolit velikost sránek. Vysoké a úzké, nebo dlouhé a uzké... Pořád sem chodila s pravítkem a měřila. Nakonec sem vyšla z velikosti magnetické folie, kterou sem chtěla použít dovnitř, a ze silnějšího krabicového kartonu nastříhala obdélníky velikosti 20 x 25 centimetrů.

A nyní nastalo dilema, co nahoru. Volba padla na hromádku papírů, které už asi nikdy nepoužiju a svorně jim s holkama říkáme ,,družinové,,. Přeci na něco jako šanon nebudu lepit Graphic45, né? I když ta představa... asi by to taky nebylo špatné :-))). Tak sem vybrala červeno růžové papíry Capsule collection. Hezky sem je prolistovala. Hmmm to by asi nešlo. S růžovou to moc neumím a mít růžový šanon.... ta představa se mi moc nelíbila, Já, milovník zelené, hnědé a bílé barvy mám mít něco takového? To tedy ne.
Tak sem zalovila podruhé (Capsule collection mám asi ve všech odstínech a nejméně po dvou sadách, haha, co kdyby už nikdy nebyla, že?)
A konečně, po všech těchto peripetiích sem se dostala k výrobě. Díky úžasné oboustrance (padlo jí celé kolečko) od Irči, skalpelu a velkému nadšení mi šla práce rychle od ruky. Nařezání a polepení dvanácti listů (dvaceti čtyř stran) mi zabralo jeden večer. Zato se zdobením desek sem si docela vyhrála, ty mi zabraly další půlden, a k tomu vlepení magneticé folie a upevnění šablon...

A tady konečně je:















Děkuji za nakouknutí.


Komentáře

  1. Ha! Tak jsem se při hádání nestrefila - ovšem album povedené, prostorné, důstojně scrapové!;) Zas jedna užitečně krásná věc ve Tvé sbírce. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem o tomhle albu věděla a taky jsem se nestrefila :o) Moc pěkné provedení, ale to se dalo čekat :o))

    OdpovědětVymazat
  3. krásné provedení (palec nahoru)...máš pěknou sbírku

    OdpovědětVymazat
  4. A to se dalo čekat, haha... že to bude krásné :-) Leni, super jako vždy... ještě by mě zajímalo, jak je celý ten šanon velký. Jsem ráda, že sama ještě tolik šablon nemám, abych musela řešit ukládání. Ale ne že bych si takový šanon ráda nestřihla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, já si taky nemyslela, že ji mám tolik, v té krabičce to tak nevypadalo :-))) Stránky jsou velké 20 x 25 cm, celkem dvanáct listů i s deskama...

      Vymazat
  5. Leni, šanon je moc hezký. Barevně krásně jemný a decentně zdobený. A taky se mi moc líbí tvoje sbírka šablon. Koukám, že mě čeká ještě dlouhá cesta syslení :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný šanon:o) a podle barev bych tě vůbec netipla ....

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky