12 tags of 2013 - January...

Občas se chodím dívat na stránky Tima Holtze. Pár let běží visačková inspirace, na které představuje novinky, techniky, práci s inkousty...

Tentokrát jsem nakoukla začátkem měsíce a lednová visačka už byla na světě.
Líbila se mi. A tak jsem si řekla, že bych ji mohla zkusit liftnout a přidat se tak k zástupu fanynek.

Základem je velká visačka z šablony do Big Shotu. Podklad je embossovaný a barvený Distress inkousty. Na zdobení jsem použila výřez hodin a vlastnoručně vyrobená ozubená kolečka, která jsou barvená alkoholovými inkousty Adirondack a zdobená embossováním, papírové kytičky, lístečky, brads a kovová ozubená kolečka jsou též od Rangers. Originální film strip nemám, tak jsem jej nahradila vlastnoručně vyrobeným. Jen text se mi tam nějak nevešel....









Děkuji za nahlédnutí a přeji krásné zimní dny.



Komentáře

  1. Pam, to je nádhera, na co sáhneš, to je krása :-D
    Danas

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, moc se mi lébí! Stále u visaček tápu, na co vlastně jsou... ale asi už chápu, vystavit a ofoukávat prach :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásná, taky jsem na to u Toma koukala, ale zrovna tak jako Aktijka, krom toho, že bych visačku někomu poslala coby přáníčko, nebo ji lípla na stránku, nevím co s ní...A na stránku se hodí jednodušší . Tak ti nevím...ale nádhera to je, to každopádně.

    OdpovědětVymazat
  4. Holky díky! To mi povídejte :-))) já taky netuším, na co jsou a co s nima. Oli tomu říká pracholapy. A já ji nejspíš hodím do krabice ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Lenko, povedená, romantická, Tvoje! ;)

    Ad využití: já je beru jako "procvičovací, tréninkovej matroš" . :)

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, musím ti visačku pochválit i zde...a protože jsem si před chvílí prohlížela visačky u Tima, musím říct, že jsem si rozklikávala, co mne zaujalo a ejhle: překvápko...ona Pampelína a pak Tapeva

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásná visačka. Líbí se mi,že je technického vzhledu a doplněná kytičkama, které jí krásně zjemnily. kombinace barev je také úžasná. Souhlasím s Tapevou, visačka rovná se procvičování. V americe jsou oblíbené, také jsem se do nich pustila, ale musela jsem je přetvořit na přáníčka, jelikož se neprodávaly a zákaznice se mě ptaly na co to vlastně je a kam mají psát text. Tahle visačka je,ale moc moc krásná.

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, visačka je dokonalá. Moc se mi líbí. Je to tvůj charakteristický rukopis. Tleskám (a po dlouhém přemýšlení jsem si po shlédnutí tvé a Petřiny visačky pořídila i tu vyřezávací šablonu :-))) )

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkná visačka! A jinak je to dobrý nápad, může to být i takový vzorkovník různých technik..aby se nezapomělo.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky