A co ještě dělám?

No přeci šiju.
V bločcích do quiltu jsem zase poposkočila o něco dál. A k tomu pár drobností pro radost...
Na quilt se moc těším a doufám, že ho opravdu někdy dokončím.

Od posledního konvičkového, jsem zvládla další tři kousky. A opět hezky ručně, cca tři stehy do centimetru... Ne, nejsem šílená. ;-)





A jelikož byl v mezičase klid, tak Bellet k bločkům přidala návod na pouzdro. Prý jako trénink na prošívání quiltu. Sem si tedy dala. Vzala jsem na ně tvrdé režné plátno... ještě nyní mě bolí prsty, ale mám ho. S aplikací ptáčka (toho jsem vloni viděla někde na netu a tak jsem si podobného nakreslila) s dovyšitým ocáskem, hezky ručně olemované. Nevím, na co ho budu mít, ale z domu určitě nepůjde.




No a pak ještě jedna blbůstka. A taky hezky růčo šitá. Dordoletka - malinké pouzdro na cokoliv. Tedy na cokoliv asi nee, protože je jen 10 cm velké, ale schová zrcátko, složenou intimku, nebo třeba nějakou malou finanční zálohu pro strýčka Příhodu... Jen jsem tam zapomněla vložit poutko na pidikarabinku a by šla připnout třeba ke klíčům.


A to je tento týden všechno.
Děkuji za pozornost a přeji vám krásný březen.

Vaše Pampelína




Komentáře

  1. Ty jsi pilná jako včelka :-) , Leni, máš to parádní!

    OdpovědětVymazat
  2. Nebudu se tvářit, že to chápu, protože z mýho pohledu je to sebemrskačství... :D...já bych umřela po deseti kostrbatých centimetrech - pokud bych se do něčeho podobnýho vůbec pustila! Nemám slov, protože obdivuju každého, kdo je schopen takhle krásně šít - a o RUČNÍM šití ani nemluvě!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky