Srdeční záležitost

Je skoro pár dnů před Vánoci a já tradičně nestíhám. Už pár dnů se přemlouvám, že bych měla něco napsat. Jenže co? Složka s fotkama je plná vánočních přáníček, drobností... jenže o vánočních přáních se mi psát nechce. Pak mám v záloze ještě pár šitých kousků, jenže to taky není to pravé. No a dneska se konečně něco našlo... Před časem Mufinka začala dělat krásná papírová srdíčka, ale to mě nějak nenapado je zkusit liftnout. Až jednou se srdíčky přišla Helge . Ta její srdíčka prostě nemají chybu, jsou nádherná, vymazlená, prostě její, nezaměnitelná. I zatoužila jsem po jednom jejím srdíčku. Jenže Oli neprodala a jen mě a ještě pár hoplk nakopla k tomu, že bysme si je mohly udělat sami a poprosila Mufinku o svolení. Nějak jsem si neuměla představit jak je udělám, hrozně se mi líbily ty s andílky a steampunkové, jenže žádné andělské razítko nevlastním, zubatá kolečka jo, taky mám spoustu kytek, bez kterých nedám ani ránu, taky vlastním spoustu krásných Distress inkoustů, se kterými jdou dělat úplná kouzla, i kartonu z krabic je moře...  A ačkoliv mám spoutu restů, které by měly být přednější, pustila jsem se do práce. A jak nakonec dopadlo naše liftování sepsala Helge do blogu. Sama za sebe musím říct, že jsem se do nich zamilovala, hrozně ráda je vystřihuju, barvím, zdobím kytkama... no a andílky jsem vyřešila posvém ;-) Schovám si je pro sebe :-)))

Moc děkuji Mufince a Helge za to, že jsem do toho mohla jít.





  

Děkuji za nakouknutí.





Komentáře

  1. Pampelíno, máš ta svoje srdíčka moc krásná, jemná a romantická...to mám moc ráda. Ne že bych ta svá neprodala...já bych je darovala, ale nebyla jsem si vůbec jistá, kolik že jich udělám a budu-li mít na ně čas...nakonec jsem jim také dala přednost před tím, co jsem musela...asi bychom měli spáchat výměnnou burzu...
    Helge

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, ta srdíčka máš nádherná! Koukla jsem i k Helge na blog...srdíčková mánie vás fakt zasáhla a v tom nejlepším :-)), všechna srdíčka jsou nádherná...a tak jste mě nakazily, že ač taky nevím co dřív a kam dřív, srdíčka asi zkusím, je to úžasný dáreček pro milé lidičky:-) ( takový bych si rozhodně přála dostat ). Jdu na to...:-)) Krásné adventní dny, Leni.

    OdpovědětVymazat
  3. Pampeliško, srdíčka se ti moc povedla, jsou nádherná.

    OdpovědětVymazat
  4. Juuuj mojka, tieto Tvoje srdiečka sú čarovnéééé, fakt krásne ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky